6 Ιαν 2016

Φαρμακευτική Σχολή Αθήνας: ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-16

Αναρτήθηκαν χθες έξω από τη γραμματεία τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων εξετάσεων της Φαρμακευτικής Σχολής Αθήνας. Την Παρασκευή θα αναρτηθούν και στον ιστότοπο της Σχολής. Από τις 14 θέσεις καλύφθηκαν οι 13. Απ αυτούς οι 11 προετοιμάσθηκαν από μένα, τον Παναγιώτη Γκιργκινούδη (βιολογία) και τον Πάνο Γιανναρόπουλο (φυσική). Η ανακοίνωση της γραμματείας είναι:



Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές μου ΕΛΕΝΗ (1η), ΧΡΙΣΤΙΝΑ (2η), ΝΙΚΟ (3ος), ΡΕΒΕΚΚΑ (4η), ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΛΑ (5η), ΚΑΙΤΗ (6η), ΜΑΡΙΑ (7η), ΙΩΑΝΝΑ (8η), ΜΗΝΑ (9ος), ΕΙΡΗΝΗ (11η) και ΙΩΑΝΝΑ (13η). Συγχαρητήρια όμως και στους επιτυχόντες που δεν ήταν μαθητές μου.

Παντελής Καραγιαννάκης
Καθηγητής Οργανικής Χημείας

4 σχόλια:

Doctor είπε...

Κυριε Καραγιαννακη,οι σχολες και οι γραμματειες αυτων δεν ηταν κλειστες στις 6 Γεναρη, των Φωτων? Ποιος αναρτησε τα αποτελεσματα στη γραμματεια του τμηματος?

Παντελής Καραγιαννάκης είπε...

Αγαπητέ/η "doctor", παρότι δεν απαντάω σε αγνώστους, θα κάνω εξαίρεση στο με υπονοούμενα σχόλιο σου.
(α) Είσαι απρόσεκτος/η γιατί η ανάρτηση έγινε στις 6.1.16 αλλά αναφέρει ότι "αναρτήθηκαν χθες εξω από τη γραμματεία τα αποτελέσματα.....".
(β) Πράγματι τα αποτελέσματα ανακοινώνονταν στους υποψηφίους που έπαιρναν τηλέφωνο στη Γραμματεία αργά την Τρίτη (προς το μεσημέρι) 5.1.16 και έτσι τα έμαθα από τους μαθητές μου. Στη συνέχεια πέρασε συνάδελφος της ομάδας που προετοιμάζουμε τους υποψηφίους και είδε την ανακοίνωση την οποία και φωτογράφησε. Οι συνάδελφοι της ομάδας μας (βιολόγος και φυσικός) ανακοίωσαν τα αποτελέσματα στα blog τους την Τρίτη 5.1.16.
(γ) Θα έπρεπε να είσαι προσεκτικός/η γιατί με τα υπονοούμενα που έχει το σχόλιο σου θίγεις καθηγητές που προετοιμάζουν έντιμα τους μαθητές τους αλλά και υποψηφίους που διάβασαν μήνες για να πετύχουν.
(δ) Αλήθεια γιατί μου έστειλες το σχόλιο αυτό; Ποιος είσαι; Κρύβεσαι πίσω από ένα "πομπώδες" ψευδώνυμο και δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου ώστε να εμφανισθείς επώνυμα. Αν πάντως είσαι υποψήφιος αποτυχών θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι στο Φαρμακευτικό Τμήμα Αθήνας πετυχαίνουν αυτοί που διαβάζουν σοβαρά και σωστά. Κάτι που μάλλον εσύ δεν έκανες.
(ε) Φαντάζομαι πάντως να έλυσα την απορία σου.

Φιλικά
Παντελής Καραγιαννάκης
Καθηγητής Οργανικής Χημείας

Doctor είπε...

Κύριε Καραγιαννακη καλησπερα σας. Η απάντηση με κάλυψε πλήρως. Δεν είχα κάποιο δόλο στην ερώτηση που έκανα, απλά μου δημιουργηθηκε απορία σχετικά με τη μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσματων. Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές σας!

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ είπε...

Μπράβο Νικόλα (Χρίστου) ☺ !!! Χαμένοι είναι οι αγώνες που δεν έγιναν ποτέ �� !!! Πολλά συγχαρητήρια κ σ'εσάς Κ. Καραγιαννάκη !